01 mars, 2008

Tantsnusk eller pedofilhund


Jag har ju varit så nöjd och glad. Fram tills igår. Vally löper ju och alla hanhundar blir som tokiga, utom Kalo för han är inte könsmogen än. Så skönt, han har inte fattat nåt, bara tyckt att Vally luktar lite konstigt.

Men så igår började han jucka på henne! Och inte lite heller. Och Vally har kommit in i det så kallade höglöpet, då hon kan bli dräktig (innan har hon bara mjukat upp alla hanarna med att lukta fantastiskt gott) och därmed är allt annat än ovillig. Så om Kalo bara ville leka och bita i hennes öron eller så, så vände hon sog bara om och tryckte baken mot honom!

Och idag har de fortsatt. Jag har googlat på könsmognad för hundar och det tidigaste jag hittade var fem månader, Kalo är nu fyra så det borde ju vara lugnt, men man vet ju inte. Han kanske blir könsmogen med raketfart när han går i denna dimma av löplukt dagarna i ända. Så nu blir det till att passa, för att vara på den säkra sidan. Trist.

(Det sägs att det går sju hundår på ett människodito, och hela tjugo under det första. Vilket skulle göra Vally cirka nittio år och Kalo drygt sex och ett halvt år, därav rubriken...)

Bilden: och så kan man köpa sig en juckande hund att ha i usb-uttaget... det finns mycket man kan köpa...

Inga kommentarer: