05 februari, 2009

Vi ska alla den vagen vandra...


som det regnade...

Det var en ganska mulen och blasig dag igar ocksa, sa vi passade pa att ga till ett kopcenter via stranden som loper flera kilometer langs kusten. Kopscentret var stort som nordstan och dar fanns manga kanda marken och butiker. Esprit, Gucci, Ralph Lauren, Body shop, massor. Och allt var lika dyrt som i Sverige sa vi kopte ingenting. Utom en massa dvder som kostade tio kronor styck. Och det var ganska bra for da hade vi nat att gora nar kvallen var kall och regnig. Dar fanns ocksa ett stalle som hette breadtalk dar man kopte bakelser for mellan fem och tio kronor styck. Det var ungefar som att plocka losgodis och sen gick man till kassan och betalade. Det var en god lunch :)


Pa stranden hade det blast in en massa skit fran havet (hogarna man ser i bakgrunden) och de anvande sana har bulldozrar for att samla ihop och fora bort det...

Pa vag till kopcentret motte vi ett folje med en hel orkester och massa kvinnor med skalar pa huvudet. Mot slutet av foljet kom en vagn med nagot slags byggnad pa. Av formen att doma gissade vi pa att det var en begravning och byggnaden inneholl kroppen. Pa vag hem fran kopcentret gick vi samma vag tillbaka och i en av hogarna med brote som skyfflats ihop efter ovadret sag vi den dar byggnaden slangd, lite smatt pyrande av en misslyckad eld.

orkestern

har kommer vagnen farande...

och sa har slutade resan.

I morgon bar det av till Seminyak. Troligen, det beror val pa vadret. Det ar dar den basta shoppingen skall finnas, jag hoppas pa att det skall vara billigare an pa kopcentret i alla fall. Och sa hoppas jag pa att hitta tyg :D Dom har en massa snygga batiktyger har, och tyger med guld- och silverbroderier. Mmmm!

3 kommentarer:

Arne sa...

Ni verkar ha det bra. Inga vägtullar där som i Norge. Hälsa martin att nästa gång han kör i Norge är det bättra att betala med en gång än att få det via inbetalningskort till fordonsägaren. Men det var inte mer än 25 skr så det hade nog varit enklare för norrmännen att strunta i det, men dom tänkte nog, rätt ska vara rätt.
Ha det fortsatt skönt. kram till er båda

Helena sa...

Oh ja, har e bra.
MArtin halsar att det vid just den vagtullen inte gick att betala kontant, men om du skickar ditt kontonummer sa satter han over pengarna :)
kram till dig med

Arne sa...

Det bjuder jag på. Hälsa Martin så gott!