30 juni, 2008

Bilderboken, kapitel 2: Varberg-Hålt





Hade en najs midsommardag i Bua, sov länge, gick en blåsig promenad (bilderna), rakade benen, och så. Gick ut och åt i Varberg på kvällen, det är inte så ofta. Träffade en Varbergare jag känner, men det är han som flyttat till Göteborg och jobbar på mitt jobb så jag träffar honom varje dag, så det var inte så exotiskt. Väröborna jag var med kände desto fler, kul för dom. Ja.



När jag är ute och går med Kalo brukar han bli törstig efter en stund. Det är som att han håller sig precis under törstighetsgränsen hela tiden, och när det sen springs en massa blir han jättetörstig. Så även under promenaden i Bua. Då får han syn på vatten och springer med glada skutt för att dricka. I en sån där pöl mellan klipporna ni vet. En sån där som är full med ruttnande tång och vatten som stått stilla länge. Sån där som det bubblar ur, med gegga i. Så ni kan ju gissa hur gott Kalo luktade efteråt, men drack gjorde han i alla fall... blä.



Så for jag till Hålt, via ett kalas för kusinen B (sorry jag snodde bilden på facebook) och kusinen A som tagit examen av olika slag. Stort grattis till dom. Stort grattis till mig som klarade mig ända till Hålt.

Inga kommentarer: