25 november, 2007

Snälla...?


På ett sätt vill jag bara att det ska bli nästa vecka nu. Då är flytten klar och man kan börja jobba framåt. Inte för att jag jobbar bakåt nu, men det är jobbigt att packa ner alla saker, det är lättare att packa upp. Och det är roligare att flytta in och göra fint än att flytta ut och ta bort.

Det tråkiga är att jag förberedde flytten, som jag trodde skulle bli till soffan hos en kompis, genom att flytta hem en massa grejer till Sällstorp. Nu får jag flytta tillbaka dem igen hit till Göteborg. Hit och dit. Och tillbaka. Å-åh!

Och det är jobbigt att flytta till ett nytt ställe. Nu måste jag lära mig hitta en massa saker, affärer å sånt, och hitta dit och tillbaka också. Idag körde jag bil dit för första gången och det var inte så lätt när man aldrig är där och kör annars. Men jag hade med mig några kompisar som visste bättre. Och inte nog med att de hittade, de hjälpte mig att bära upp hyresvärdens tunga soffor de fem trapporna upp till vinden också! Vilka snällisar man har till vänner (och bror).

Nu undrar jag om det är nån som vill vara snällisen som förbarmar sig över pianot jag har i lägenheten? Eller om det är nån som vill vara snällis och hjälpa till att flytta alla min tunga saker nästa lördag? Snälla...?

Inga kommentarer: