23 mars, 2010

Träning och gratäng

Jag tänkte faktiskt träna idag. Jag kollade upp tiden och gick dit. Loggade in, bara för att se att det inte gick något pass. Nä, de hade flyttat passet till klockan fem. Och nu var klockan sju. "Men det finns ju gym!" Nej tack. Så jag lommade hem igen. Typiskt.

Men jag gjorde en riktigt god fiskgratäng som plåster på såren.

18 mars, 2010

Fårtecken



Idag såg jag snödroppar! JAg längtade mer än vanligt efter våren och mer än vanligt efter en trädgård. Nu får man nöja sig med en balkonglåda... och att snyltglutta i de gemensamma rabatterna. Sådär, tycker jag.

Jag åkte spårvagn och buss till Kappahl idag. Det var svårt. Jag bara somnade hela tiden. Jag lyckades komma dit, byta på rätt ställe och sådär. (Fy satan vad kallt det var att sitta på hållplatsen i väntan på bussen). Hemresan gick sämre. Som tur är har jag tre hållplatser på mig att byta till spårvagnen, jag vaknade när bussen åkte från den näst sista. Sedan slumrade jag på spårvagnen och vaknade till lite då och då. Korsvägen...Redbergsplatsen...Gamlestadstorget...SKF...Kviberg... lämnar Kortedala torg (en hållplats för sent). Fick gå av två hållplatser för sent och knalla hem. Typiskt.

17 mars, 2010

Bästa bilden evah!


Nu tog jag mig i kragen och öppnade blogger för att skriva ett inlägg. Det har tagit emot så mycket och ju längre jag väntar desto mer tar det emot. Som att jag måste resumera all tid som gått sedan förra inlägget. Så jag struntar idet och berättar om idag istället.

Jag började på min praktik på Kappahl i måndags. I fyra veckor ska jag var där och so far är det väldigt roligt och det verkar vara en bra plats så det ska bli kul med tre och en halv vecka till. Dessutom får man gratis lunch varje dag vilket inte är fy skam.
Och min handledare sade idag att hon blev lite imponerad av att jag lärde mig snabbt. Wiiie. kul.

Och. och och och!
Idag var jag på arbetsintervju. På engelska! Nervös, ja. Det gick bra, eller kändes bra iaf, jag vet ju inte än om jag fått något jobb. Men kanske...