23 februari, 2010

Fresh Fish 2010

Nu börjar jag återhämta mig igen efter persen med Fresh Fish. Det var en pers, om än en rolig sådan. Det blev mycket jobb och lite sömn sista vecka. Väldigt lite. En överhoppad natt och fem timmar natten till fredagen... Nästa gång ska jag vara ute i bättre tid, tänkte jag, samtidigt som jag vet att jag som jag är...

Nåja, jag är nöjd med resultatetm nöjd med min insats och alltihop. Jag vann ju inte men det kan ju inte alla göra. Jag fick många komplimanger (framförallt från äldre människor =) och det gjorde mig glad!

Här är några bilder från mässhallen och min monter:









12 februari, 2010

Arrrrbeta

Idag var jag i skolan och skolkade. Jag gjorde tre nya mönster, ett par byxor, en kofta och en blus. Resten av klassen var i Köpenhamn på modemässa. Det var det som var obligatoriskt, och därför blev det skolk när jag var i skolan och jobbade.

Jo, jag hade jättegärna velat följa med. Men. Vi skulle åka klockan sju och komma hem klockan elva på kvällen, så heeeela dagen hade gått åt till det. Jag har inte tid med det. Jag måste måste måste jobba med Fresh Fish nu.

Och nu har jag ätit, gjorde god lax och grejer. Men åt lite för sent. Energin tog plötsligt slut, väldigt plötsligt. Jag borde lagat mat tidigare, men jag var ju så inne i arbetet. Det är ganska typiskt mig tror jag, jag jobbar och jobbar och bara lite till och lite till och det här också och så det med och så pang... Druvsocker, ja tack.

I morn ska jag köpa tyg till alla kläderna, sedan blir det sy sy sy. (Påminn mig att äta oftare. Eller åtminstone fika)

08 februari, 2010

Fler provplagg

I helgen blev det ytterligare tre provplagg. De var inte helt bra, men det kändes i alla fall inte som att jag var helt ute och cyklade, som med klänningen. Några små ändringar och sedan blir det nog bra.

05 februari, 2010

Typiskt

Har nu sytt provklänningen. Det blev inte alls bra. Tanken är bra, men inte passformen. Dah!

Fresh fish och annat

Det är ju inte längre någon nyhet, varken för mig eller de jag träffar mest, men jag kom ju med i Fresh Fish. Väldigt roligt! Men nu väntar en hel massa jobb! Härligt... Eller ja, just nu skulle jag vilja vara ledig i ett par veckor. I går hade vi nämligen inlämning av kavajprojektet och det blev några sena kvällar dagarna innan. Men jag blev klar och kavajen blev fin. Jag fick många komplimanger från andra i klassen och jag är själv nöjd, vilket ju är det viktigaste.
När sedan alla tog på sig sina kavajer för att vi skulle se dem "in action" och det var min tur att visa och snurra runt sade min lärare "åh, den e ju så fin!" Värmde gott om självförtroendet...

Nu är det fredagsmys med symaskinen och Kalo. Det blir en klänning, ett prov på den som är på den första bilden i inlägget med Fresh Fish-ansökan. Nej, nu är strykjärnet varmt, dags att pressa...