20 oktober, 2009

Höst i Trollhättan














Näe nu är det väl dags att uppdatera lite! De här bilderna är ju inte ens aktuella längre. Typ. De är från det vackra (?) Trollhättan en söndag för nån par veckor sedan. Och sedan dess har det kommit bilder som absolut borde visas.

Det är koppar, cyklamen och pink, nu får ni gissa!

Sportify (önsk)



Sport gömmer sig överallt. Sportify, KungSPORTsplatsen, Blogsport. Eller så var det här ännu ett av mina sämsta skämt. Mer åt det hållet kanske...

På önskelistan står iaf ett abonnemang hos spotify. Det är najs, men inget jag skulle betala för själv. Som det ser ut nu iaf. Men när jag blivit rik så...

15 oktober, 2009

Pensionsval


Nu har jag gjort mitt pensionsval. Det känns så himla tråkigt och ointressant, men som den medvetna samhällsmedborgare jag är så gör jag naturligtvis ett aktivt val. Det aktiva valet att välja enklast möjliga. Men dock ett val. Alla pensionsförvaltare påstår på sina hemsidor att de haft branschens högsta avkastning de senaste xx antal åren och att de of course har lägst möjliga avgifter också. Jaha, och vem ska man tro på tro på tro på?

Min kropp har gjort ett kanske enkelt val, och kanske lika tråkigt. Att börja på en förkylning. Vaknade med halsont och lite snuva och har varit tråktrött (så trött så att allt blir tråkigt) hela dagen. Dassigt.

12 oktober, 2009

Slickepott


Nu har jag slickat min sista potta.

Jag har lagat en hiskelig massa mat ikväll och mitt i koket gick slickepotten av på mitten, helt utan förvarning eller ens en gnutta våld. Den bara gick av. Så nu önskar jag mig en ny. Den som nu gick av fick jag av Bodil i julklapp för en hiskelig massa år sedan, kanske till och med så tidigt som 2000. Det är nio år, ganska bra för en slickepott kanske. Men som sagt, dags för en ny...

Tex de på bilden från IKEA. Fina och lite annorlunda.

EDIT: Har redan en ny.

11 oktober, 2009

Sting

Sting verkar ha många strängar på sin lyra. Och vara vig.

Högtalare (önske...)


Mitt elpiano är jättebra. Har jättebra ljud. Men dåliga högtalare, man går miste om allt det där fina som finns inuti. Jag har ett par hörlurar som jag kan ha när jag spelar och det är super. Men det är ju fint att kunna spela fint när andra hör också.

Andreassons (som för övrigt är väldigt trevliga och kunniga) rekommenderade de ett par Blow 5. De skulle vara bra utan att vara för dyra. Endast 2500 per par. (Vill ha...)

Borste (önskelista)


En ryggborste vore bra tänkte jag. Det tänkte Linus också och gjorde slag i saken och köpte denna fina från Iris Hantverk. Jag var lite skeptisk i början, den var lite dyr för att bara vara nåt att klia sig på ryggen med, och kanske lite för mjuk? Men nu har jag fått testa den. Aaaaaah. Vill ha!

Finns tex här eller här eller här. Eller på Norrgavel på Magasinsgatan i Göteborg (där L köpte sin).

Och till det, kanske en fin tvål? Finns också lite här och där...



EDIT: Har redan fått borsten, men en tvål är ju aldrig fel.

10 oktober, 2009

Ovärt

Ovärt är att läsa om kändisbarn och på grund av därför missa hållplatsen på nattvagnen hem. Ganska ensam på vagnen tillbaka till hem.

Fick iaf en ciggwalette.

06 oktober, 2009

Gruppdynamik


Ok, jag saknar jobbet lite. Slippa tänka, slippa koncentrera sig så, bara gå där och göra vad det nu är man gör. Slippa elva menstjejer och en ny grupp som håller på att bildas. Slippa sitta stilla och somna vid datorn flera timmar om dagen. Slippa konstiga dataprogram som krånglar, stänger av sig och har massa ticks och konstigheter för sig.


Jag vill ha lov och få lite perspektiv, komma härifrån lite.

01 oktober, 2009

Önskelista

Jag fyller ju år (ganska) snart så nu är det dags att börja tänka på vad jag vill ha. För både er och mig. Som vanligt så har jag väl egentligen allt jag behöver och vill ha, att kräva mer vore girigt. Men det finns ju alltid små saker som kan förgylla tillvaron. Om någon till exempel kommer på hur man blir pigg så vore jag tacksam!
Annars har jag hittat ett fint halsband eller en teprenumeration som man kan få ge till mig...